Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Těšte se na ledové osvěžení i motivy veverky s oříškem. Najdete je na lahvích, přístrojích i sirupech SodaStream. Výrobce originálních systémů pro domácí přípravu sycených nápojů SodaStream přichází s limitovanou edicí Doba ledová 4. Vyzkoušejte čtyři neobvyklé příchutě a zaperlete v létě s dětmi, přáteli i jen tak pro radost. Díky systému SodaStream si užijete spoustu zábavy a zároveň šetříte přírodu.

Jak funguje Sodastream

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

SodaStream představuje jednoduchý přístroj, s jehož pomocí lze v domácích podmínkách vyrobit jemně, středně nebo maximálně perlivou vodu a po přidání některého ze sirupů i známé limonádové příchutě (tonik, kola, energy drink, limonáda s ovocnou příchutí). Samotný přístroj je mechanický (bez nutnosti připojení k elektrické síti) a obsahuje výměnnou bombičku na oxid uhličitý (na cca 60-80 litrů sody).

Zahraj si skvělé online hry z Doby ledové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

SodaStream – originální systém pro výrobu perlivých ochucených limonád nachystal edici plnou filmové tématiky. Bláznivé a veselé postavičky z filmu Doba Ledová 4, který přichází do českých kin 28. června, najdete nejen na lahvích, přístrojích i sirupech limitované edice SodaStream Doba Ledová 4, ale také na webu a na Facebooku.

Bavte se, soutěžte a vyhrajte ledový SodaStream!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud doma výrobník ještě nemáte a ledové nápoje sycení přesně podle vaší chuti vás lákají, zapojte se do soutěže na stránkách SodaStream a třeba se ledové štěstí usměje i na vás. Vyhrát můžete některý z deseti výrobníků sody Genesis White Ice Age 4.

Ochutnejte čtyři nové příchutěmi sirupů SodaStream a dopřejte si ledové osvěžení v parných letních dnech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si legraci při výrobě vynikající sycené limonády v pohodlí svého domova. SodaStream navíc nyní přichází s novou limitovanou edicí sirupů s motivy postaviček ze čtvrtého pokračování oblíbeného filmu Doba ledová. Vychutnejte si zajímavé příchutě - Ledovou colu s limetkou, Ledový citron nebo sirup plný Ledového pomeranče či Ledových malin. Z jednoho litru sirupu je možné vyrobit až 12 litrů domácí limonády. Používáním systému SodaStream navíc ochráníte přírodu od jednorázových plastových lahví.

Další články

Načítám