Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ing. Petr Havlíček, odborník na zdravý životní styl prozradil, proč se rozhodl k odvážnému kroku a začal se intenzivněji zajímat o výrobu potravin a již druhým rokem spolupracuje na vývoji nutričně vyvážených výrobků. „Na trhu je spousta produktů, které se tváří jako „velmi zdravé“, jsme ovlivňováni reklamou a nabídkou supermarketů, ale přitom je těžké najít opravdu kvalitní potravinu. Dlouho jsem hledal výrobce, který by byl schopen a ochoten předložit lidem produkty, které odpovídají zdravému životnímu stylu a obsahují jen to, co je pro ně přirozené“, říká P. Havlíček.

Rezistentní škrob Hi-maize

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Rezistentní škrob Hi-maize je unikátní zdroj nerozpustné vlákniny s širokým využitím při pečení a vaření, kdy část mouky nahradíte Hi-maize a do potraviny dostanete potřebnou vlákninu“. Rezistentní škrob najdete v některých výrobcích řady REJ-Víte,co jíte - směsi na pečení chleba, jejichž základem je celozrnná žitná mouka nebo skutečně celozrnné žitné a grahamové sušenky s vysokým obsahem vlákniny.To je jen část produktů, na jejichž vývoji se Petr Havlíček podílel.

Sortiment výrobků Víte, co jíte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě sušenek, které se vyrábí dle receptury známého výživového poradce, nebo pečících směsí naleznete v sortimentu zn. Víte,co jíte také kvalitní sypané müsli, jejichž základem jsou nepražené celozrnné ovesné vločky, k snídani či dopolední svačině si můžete vybrat čokoládové nebo s tropickým ovocem. „Samozřejmostí je, že müsli není zapékané, není přidán tuk ani cukr a jako všechny výrobky s mou tváří mají vysoký obsah vlákniny“, vysvětluje Petr Havlíček.

Chutné a zdravé těstoviny zároveň

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si chcete na celozrnných těstovinách opravdu pochutnat, čekáte od nich přirozenou chuť a nechcete lovit z hrnce beztvarou a rozvařenou hmotu, i Vám Petr Havlíček nabízí řešení: „… naše těstoviny jsou vyrobeny z italské celozrnné semoliny, mají 2x více vlákniny a nižší GI než běžné těstoviny, drží tvar a konzistenci. Hodí se nejen jako příloha, ale v létě jsou ideální do lehkých salátů, například se zeleninou a grilovaným masem“.

Neomezovat se a přesto jíst zdravě - sortiment výrobků je opravdu široký

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalita a nutriční vyváženost všech produktů je potvrzena i mezinárodní značkou Vím,co jím a piju, kterou získávají potraviny, které splňují přísná kritéria Mezinárodní zdravotnické organizace. „Logo logoVCJ upozorní zákazníka, že označená potravina obsahuje jen to,co obsahovat má (množství cukrů, tuků, soli, transmastných kyselin, vlákniny) aniž by musel podrobně zkoumat složení výrobku“, říká PR manažerka o.p.s. Vím,co jím Marie Vladyková.

Další články

Načítám