Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zuzana Stivínová (50) nikdy nevynechá závěr karlovarského festivalu, jehož se účastní mnohem méně známých tváří než slavnostního zahájení. Je na ni tedy upřena mnohem větší pozornost a stává se jednou z největších hvězd. Tentokrát oslnila v na míru ušitých šatech od Tatiany Kovaříkové.

"Vidíte, to mě nenapadlo a není to můj důvod. Zakončení mám ráda, protože už je léto, a když se festival zahajoval, tak se teprve rozdávalo vysvědčení, takže to pro mě bylo moc brzo. Ten závěr miluju i proto, že jsme potom v Puppu za ty elegantní," vysvětlovala Zuzana a měla svým způsobem pravdu. Po zahájení se totiž večírek koná v industriálních prostorách jídelny hotelu Thermal.

Herečka byla ve Varech tři dny, kdy chodila na filmy a potkávala se s přáteli. Promítal se zde i film, v němž hraje. "Jde o snímek Electra Darii Kashcheevy, kde hraju matku hlavní představitelky. Je to nádhera," byla nadšená ze snímku, který Česko reprezentoval i na festivalu v Cannes.

Uvidíme ji i v seriálech. "Dotočili jsme kriminálku Octopus, první sérii, a doufám, že budeme pokračovat. A další kriminálku budu točit i s Petrem Bebjakem, těším se," vypočítala Zunana, která v našem videu prozradila i své plány na léto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám