Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouzdrové lesklé šaty, které na červený koberec oblékla krásná herečka Elizaveta Maximová (32), si může dovolit jen velmi štíhlá žena. Tou Elizaveta bezesporu je, takže všichni mohli obdivovat v modelu, který by odhalil každý špíček, její dokonalou figuru včetně pevných prsou.

V našem videu poděkovala všem, kteří se na jejím looku podíleli, včetně kadeřníka Martyho Tyla, kterého si pro úpravu vlasů na svoji svatbu vybrala dokonce i Alena Šeredová (46). Prozradila, že bohatý vyčesaný drdol stvořil z jejích vlastních vlasů.

Ve Varech strávila herečka dva dny, které trávila pracovními schůzkami ohledně nových projektů, pak se vracela právě na slavnostní zakončení. "Poslední půlrok jsem měla divadelní, zkoušela jsem v Dejvickém divadle a v Činoherním klubu a teď mě čekají krásné projekty, o kterých ještě nemůžu mluvit," vysvětlovala.

Léto bude mít ale volné. "Těším se, s mými kamarádkami pojedeme do Itálie. Pronajmeme si auto, budeme jezdit po Itálii a budeme jíst," prozradila svoje plány, po nichž už by se do obepnutých šatů vejít nemusela. "To ale budu řešit až od září dál," smála se.

Reklama

Další články

Načítám