Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ozdobou na červeném koberci zakončovacího ceremoniálu karlovarského filmového festivalu byla herečka Martha Issová (43), tradičně oblečená od návrhářského dua Chatty. V hotelu Thermal se objevila nejen se svým manželem, režisérem Davidem Ondříčkem a rodiči Lenkou a Morisem Issovými, ale také s nevlastním synem. Rudolfovi už bude brzy dvacet a byla to jeho velká společenská premiéra.

"Ruda je Davidův syn, jehož jsem šťastnou macechou. Byl rok na studijním pobytu v Anglii. Teď se nám vrátil a vrátil se jako mladý džentlmen, takže je radost tady s ním být. Máme se moc rádi," řekla Super.cz Martha. Pro její dcery, třináctiletou Františku, natož pak pětiletou Emilku, by festival ještě nebyl. "Jedna je na skautském táboře, druhá je s kámoškou a jejím synem šťastná v Praze," upřesnila.

Ve Varech měl premiéru film Úsvit, v němž Martha hraje a hlavní roli ztvárňuje Eliška Křenková. "Z pracovních důvodů jsem na ni nemohla, ale tomu filmu ohromně držím palce," doplnila Martha, která je aktuálně v plném pracovním nasazení díky dvěma seriálům, které natáčí. "Pro Voyo točím seriál Mozaika, což je taková rodinná tragikomická záležitost, a pak pro Primu seriál, který se jmenuje Vytoč svého agenta, který je podle francouzské předlohy a převedl se do českých reálií," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám