Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) podle bulvárního deníku dostal pořádně na budku. Ve známém pražském baru ho prý napadl Pavel Kyllar, blízký přítel manžela nové Marešovy milenky Petry Faltýnové (45). Prý se mu po pár drincích nelíbilo, že modelka Simonovi Šteklovi nasadila parohy a tahá se s Marešem. A rozhodl se to řešit pěstmi.

Mareš i Faltýnová jsou v šoku. K ničemu prý nedošlo a jde podle nich o nepochopitelný útok. "Vůbec tomu nerozumím. Do toho baru jsme ani nevkročili. Před ním jsme se jen potkali s Martinem Ručínským a Petrem Nedvědem, se kterými jsme prohodili pár slov. S Kyllarem jsme spolu ani nemluvili, natož aby mě chytl pod krkem. Je na to spousta svědků. Bylo horko, a tak půlka podniku postávala před ním," řekl exkluzivně Super.cz Mareš.

Faltýnová jeho slova potvrzuje. "Vážně je to nesmysl. S Leošem jsme se tam zdrželi asi deset minut a nedošlo k ničemu. Když jsme nastupovali do taxíku, všimla jsem si, že z baru vychází Pavel Kyllar a šla jsem ho pozdravit. Leoš už seděl v autě a vůbec se nepotkali ani pohledem," dodala Faltýnová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám