Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a příležitostná modelka Nikol Moravcová (36) má o dalšího nepřítele víc. Nejenže jí nemůže přijít na jméno Agáta Hanychová (39), navíc si proti sobě poštvala imitátorku Haliny Pawlowské Naděždu Krupskou. „Urazila mě a tak jsem ji nazvala p***u,“ říká Krupská.

Ta se s Nikol potkala na úterní akci na hradbách na pražském Vyšehradě. „Kamarád nás chtěl seznámit. Neměla jsem proti ní nic, i když moje kamarádka Agáta ji nemá ráda, ale podělala to už tím, že mi podala ruku tak, jako by ji chtěla políbit. Aby mi naznačila, že ona je ta jediná žena na place. A pak se ptala, proč tam jsem, jestli zpívám, jinak že tam nemá mezi normálními lidmi travestita co dělat. Tak jsem jí řekla, že je ženský pohlavní orgán a šla jsem,“ popisuje Naděžda.

„Nepřeju si být s lidmi jako je Naděžda Krupská či Agáta Hanychová spojována. Mám pocit, že mi to snižuje kredit,“ reagovala na dotaz Moravcová. Podle ní se vlastně nic nestalo. „Ptala jsem se, zda tam zpívá, a ono se to urazilo. Nevím proč,“ krčí rameny krásná Nikol. „Asi má nějaký mindrák. Vlastně nevím, jestli je to muž či žena, či co to je,“ dodala.

„Tak k tomu mohu říct jen jediné: Nikol Moravcová musí mít šílené problémy. Asi hodně trpí, protože všechna ta blbost, kterou v sobě má, musí strašně bolet, když ji s sebou všude nosí,“ kontrovala závěrem Krupská.

Reklama

Další články

Načítám