Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že je maminkou dvou malých dětí, potkáváme modelku Kristýnu Schickovou docela často. Objevila se i na několika akcích karlovarského filmového festivalu. I proto jsme s ní tentokrát neprobírali jen úžasnou figuru, kterou devět měsíců po druhém porodu má.

"Tak děti mají dva rodiče, takže mám samozřejmě manžela, který mi s hlídáním pomáhá. Máme i babičky a chůvy, takže se to dá vždycky skloubit, když člověk chce a může. Ale je to tak, že se někde objevím, jsem tam půl hodiny nebo hodinu a zase zmizím," vysvětlovala.

Kvůli kojení už domů spěchat nemusí, mladšího syna Liama už odstavila. "Myslím, že je to vidět, protože tyhle šaty se mi šily v době, kdy jsme ještě kojila a košíčky jsou mi trošku větší. Tak se nesmím hrbit," svěřila Kristýna, která přiznala, že manželovi větší prsa, která během těhotenství a kojení měla, trochu chybí a uvažuje o úpravě svých ňader. Ve hře je ale ještě případné další těhotenství, jak nám podrobněji svěřila v našem videu, kde promluvila i o touze po herecké kariéře. Jednu zkušenost už za sebou má.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám