Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) dostala pozvánku na jednu z akcí, která se v Karlových Varech konala během filmového festivalu. A překvapivě dorazila i s osmiměsíční dcerou Arianne. "Šlo o odpolední akci a chtěla jsem ji podpořit," vysvětlovala Super.cz Olga.

I když šlo o párty na podporu párové aplikace, partnera s sebou neměla. "Je bohužel v Itálii, trénuje," upřesnila Olga, která nám prozradila, co drží pohromadě jejich vztah. "Určitě věnovat se jeden druhému, růst spolu a dělat něco spolu. Spousta lidí má koníčky zvlášť a to je rozděluje. Vztah je práce a musí se na něm pracovat. A vrcholem už je hodné miminko," usmívala se.

Zajímalo nás, zda ji partner podporuje i v jejích adrenalinových aktivitách, jako jsou automobilové závody, anebo už se o ni po narození jejich dcery víc bojí. "Dokonce plánujeme, že vyrazíme na jeden závod do zahraničí společně, s partnerem i s malou. Ale samozřejmě, že se o mě bojí. I já už jsem opatrnější," dodala Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám