Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda reality show Big Brother Karel Frýd (27) alias Plyšák měl před sedmi lety, když soutěž opanovala televizní obrazovky, dětskou tvářičku, vystupování panice a jemně vyrýsovanou postavu. Dnes už je však z něj dospělý muž s parádně vypracovanou muskulaturou, naučil se, jak jednat s holkami, ale nebojí se ani toho, chlubit se svým polonahým tělem pánům na pány. Podívejte se do fotogalerie, co z něj vyrostlo za udělaného borce!

„Fotky mi dělal Robert Vano. Neznám u nás lepšího fotografa, alespoň co se mužských modelů týče. Fotil už mě v době, kdy jsem vyšel před lety z vily, tak jsme si to zopakovali,“ řekl Super.cz trenér fitness Frýd, kterému je jasné, že teď bude hodně žádaným cílem pro čtyřprocentní menšinu.

„Jsem s tím naprosto v pohodě. Vždyť když člověk do takových fotek jde, musí mu být jasné, že se nad nimi nebudou rozplývat jen ženy. Nejsem blázen, abych říkal fuj jako pár hloupých tenistů,“ naráží Plyšák na slavné české sportovce, kteří před pár roky nafotili polonazí kalendář a znechucovali se nad tím, že by se mohli líbit i gayům.

„Pokud se budu někomu líbit, udělá mi to radost. Ne každý má tu možnost, aby mohl udělat fotky s nejrespektovanějším fotografem u nás,“ dodává Frýd s tím, že i když je Robert Vano sám homosexuál, nemůže na něj říci křivé slovo, jelikož se vždy choval jako profík.

„Pokaždé, když fotím, musím se do objektu zamilovat. Ať je to křeslo, květina, muž nebo žena. A Karla mám rád, tak se mi s ním fotilo skvěle,“ konstatoval Robert Vano.

Reklama

Další články

Načítám