Hlavní obsah
Článek

Mediální válka mezi topmodelkou Simonou Krainovou (39) a jejím exmanželem Bořkem Slezáčkem (43) pokračuje. Vypukla poté, co se Simona o svém exmanželovi nevybíravě vyjádřila do módního časopisu a obvinila ho, že s ní žil z vypočítavosti.

Slezáček si osočení nenechal líbit a na sociální síti facebook napsal Krainové vzkaz: "Milá Simonko, dohromady jsem od tebe dostal dvoje boty, oboje z výprodeje. Zato jsem mel tu cest žít čtyři roky s největší narkomankou a psychopatkou, která mi dvakrát denně prohledávala mobilní telefon i věci...Díky za tuto milou zkušenost.To bych musel byt fakt debil, abych to snášel z vypočítavosti."

A tento útok doslova zvedl Krainovou ze židle a strhla se další mediální přestřelka. "Schytala jsem velmi neadekvátní útok. Každý normální člověk se zdravým rozumem a soudností si udělá obrázek sám. Tuto formu vulgarismu nemá smysl komentovat," řekla Super.cz. "Bořek zřejmě pojal náš vztah jako jeden velký mejdan, já to brala jako normální manželství," dodala topmodelka.

Slezáček svých slov nelituje. "Od našeho rozvodu mě má neustále potřebu řešit v médiích. Neustálé útoky jak mě živila, starala se o mě a další narážky jsem snášel šest let. Zkrátka mi  už došla trpělivost a bouchly saze," dodal Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám