Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Makarenko (34) se už za necelých šest týdnů stane vdanou paní. Prozradila, jak probíhají přípravy. "Jsou intenzivní, mám skvělou koordinátorku, jsem ráda, že to nemusím řešit celé sama. Těším se moc, bude to doufám krásné a bude to zážitek nejen pro nás, ale i pro svatebčany," prozradila Super.cz Makarenko.

Táňa už má konečně vybrané svatební šaty. "Mám je asi tři dny. Cítím se v nich fakt dobře. Budou jiné než by si asi většina lidí představovala, ale jsou přesně pro mě. Budu mít čtvery svatební šaty. Jedny na focení, druhé na obřad, třetí na převlečení a poslední kratší na párty," prozradila.

Do svatby se snaží i trošku zhubnout. "Mám asi dvě kila dole, musím ještě trošku zabrat. Snažím se," dodala na módní show Beaty Rajské v Karlových Varech. Taťána je stálicí na Beatiných show, přestože už patří k nejstarším modelkám.

"Beata má ráda pravé ženy, necítím se na tuto přehlídku stará, v modelkovském důchodu. Na přehlídkách Beaty se cítím moc hezky," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám