Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliza Rose (34) byla v minulosti úplně na dně. Holdovala alkoholu a drogám, okrádala i vlastní matku. Nakonec se ale ze svých závislostí dostala a díky platformě s placeným obsahem pro dospělé teď vydělává miliony. Její poslední kousek, reklamu na svou osobu na billboardech, ale Londýňané odsoudili.

Eliza v roce 2016 absolvovala univerzitu s titulem v oboru psychologie, pak začala pracovat jako modelka a tento svět ji semlel. Začala s drogami, jejich užívání se jí ale vymklo z rukou a ona se vrhla na podvádění a krádeže a také žebrala na ulici, jen aby mohla vše financovat. Okrádala i svou vlastní matku. Stala se bezdomovkyní a dokonce se několikrát pokusila o sebevraždu. Nakonec se ale díky pomoci rodiny a přátel dostala do spolku anonymních alkoholiků a dokázala nad svými závislostmi zvítězit. Poté začala pracovat jako učitelka malých dětí.

V roce 2019 si ale chtěla přivydělat a tak se přihlásila na platformu s placeným obsahem. Od té doby si vydělává 5,5 milionu korun měsíčně. Podle Elizy je ovšem její práce řehole a často si se zákazníky také povídá, a tak využije i znalosti psychologie. Její nová marketingová strategie, kdy nechala vyvěsit reklamu na svou osobu v několika částech Londýna, však pobouřila místní obyvatele. Na plakátech je sice Eliza vyfocena v bikinách, nachází se tam také ale její přezdívka, kterou má na platformě a jeden z billboardů se nachází i nedaleko školy. Sama modelka si ovšem z reakcí lidí nic nedělá a svou reklamu bagatelizuje tím, že i některé reklamy na spodní prádlo jsou více odvážné. V naší galerii si můžete udělat vlastní názor i vy.

Reklama

Další články

Načítám