Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Internet dneska potřebujeme všude. Kdo se ale chce vázat na dlouhé roky dopředu? Existuje způsob, jak připojit k internetu všechno od telefonu přes notebook až po herní konzoli a neplatit přitom žádný paušál.

Když internet, tak pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli máte tablet nebo notebook a chcete být na internetu všude, tak se porozhlédněte po mobilním připojení. Představujeme vám unikátní předplacenou sadu mobilního internetu s 3G WiFi modemem. Co umí? Dokáže propojit všechna zařízení přes WiFi síť a připojit je k internetu odkudkoliv. U babičky na samotě u lesa tak snadno dostanete fotky přímo z foťáku na internet. A pozor teď to nejlepší. K internetu se může najednou připojit neomezený počet uživatelů.

Pro studenty i rodiny s dětmi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste student a bydlení zatím řešíte podnájmem a nebaví Vás vázat se? Bydlíte se spolubydlícími a nechcete stále čekat, až bude společný internet volný? Máte dorůstající děti a s rodinou trávíte nejvíc volného času. O víkendech jste pořád někde pryč a internet s sebou by se hodil Vám i dětem? Mobilní internet využije téměř každý!

Funguje po celé ČR a bez závazků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S předplacenou sadou mobilního internetu se připojíte k Chytré síti. Ta zaručuje kvalitní a rychlý mobilní internet. Na internet se dostanete v centru měst, na horách, na fotbale nebo po cestě taxíkem. V jediném balíčku dostanete 3G WiFi modem a navíc 3 měsíce internetu zdarma. Modem jednoduše zapnete a ihned surfujete. Výhodou je, že tento balíček si můžete pořídit jako předplacený a nemusíte se hned zavazovat k pravidelným měsíčním platbám. Navíc vám jej doručí zcela zdarma až domů.

Další články

Načítám