Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to poprvé, co se Georgina Rodríguez (30) ocitla v roli modelky. Výsledek je ale pokaždé senzační. Smyslná kráska, která je letitou partnerkou portugalského fotbalisty Cristiana Ronalda (39), je zkrátka zárukou úspěchu. Tentokrát spojila své jméno se značkou Guess a jejich kolekcí na podzim a zimu a na výsledek se můžete podívat sami v galerii...

O devětadvacetileté brunetce původem z Argentiny se často mluví jako o ženě, která je zhmotněním novodobé Popelky. Její příběh zní skutečně až pohádkově. Nejslavnějšího fotbalistu světa totiž potkala v obchodě Gucci v Madridu, kde pracovala. Dnes je vlivnou influencerkou, je obklopena luxusem a zároveň má na Netflixu svou reality show Jmenuji se Georgina.

Podle slov ředitele značky Paula Marciana Georgina svou osobností, přirozenou krásou, sexualitou a dynamikou dokonale odráží pojetí této kolekce. Značka si ji prý vybrala proto, že je sebevědomou, silnou a odhodlanou ženou.

„Miluji tuto značku a hodnoty, které představuje. Její kolekce nosím ráda, protože se v nich cítím silná a zároveň sexy. Mají výrazný ženský charakter a zároveň vyjadřují nadčasovost,“ nechala se slyšet brunetka, která s nejslavnějším fotbalistou světa vychovává celkem pět dětí, z nichž poslední dvě společně i počali.

Reklama

Další články

Načítám