Hlavní obsah
Článek

Protože se šestiletý syn Leoše Mareše (47) Jakub odmalička pohybuje ve společnosti mnoha lidí, studem rozhodně netrpí. Naopak. Nedávno dokonce svému slavnému tátovi pomáhal moderovat ranní vysílání. Jak mu to šlo a co prozradil?

Ve studiu Evropy 2 se Kuba cítil jako doma a vést živý rozhovor do éteru s Leošem, Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou mu nedělalo nejmenší problém. Přiznal ale, že by se raději stal fotbalistou nebo rybářem než moderátorem.

A práskl také to, jak se zná s Karlem Gottem. „Já ho znám ze školky, on tam chodí pro moji kamarádku Charlottku,“ řekl Kuba, kterého u Gottových uchvátilo hned několik věcí. „Mají doma akvárium a kameru, aby se k nim nikdo nedostal.“

Finanční situaci s Jakubem probral Patrik Hezucký, kterému bez okolků přiznal, že penízky dává tatínek jak mamince, tak jemu samotnému. Navíc vysvětlil, proč si podle něj jeho táta vydělá víc než kolega Hezucký: „Táta je slavnější než Patrik, proto dostává víc penízků!,“ dostal svou odpovědí Kuba všechny do kolen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám