Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně měsíc před operací, kdy si nechá zmenšit své silikonové čtyřky, je modelka Natálie Kočendová (24) ukázala naposledy na velké módní přehlídce. Návrhářka Zuzana Lešák Černá pro ni dokonce zvolila takový model, že ňadra byla doopravdy vidět.

Klienti ji oslovovali na poslední chvíli, aby mohli jejích doposud bujných tvarů využít. "Měla jsem teď hodně přehlídek plavek. Ale i po operaci mě čeká focení plavek v zahraničí, takže to nebude problém. O tom, že jdu na zmenšení prsou, vědí," řekla Super.cz Natálie. "Mám obvod hrudníku jen 65 centimetrů, takže je těžké pro mě plavky najít, tím pádem i jim ulehčím práci," dodala.

Partner David Vitásek ji sice stále přemlouvá, aby na operaci nechodila, ale má smůlu. "Důležité je, abych byla spokojená já," míní modelka, která je smířená i s tím, že druhou polovinu léta bude muset nosit stahovací podprsenku a nebude moct jít ani k vodě.

U prvního článku, kde jsme o zmenšení Natálčiných prsou informovali, zazněly reakce, proč vlastně Kočendová šla na první plastiku, když si teď prsa nechává zase zmenšit, a proč si nenechala své původní vnady. "Já jsem neměla vůbec nic. Byla jsem úplně plochá. Proto jsem na tu operaci šla. Chtěla jsem nějaká prsa mít," vzkazuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám