Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další rozchod po Miss. Nová Česká Miss World Linda Bartošová se po třech a půl letech rozešla s přítelem. Jak sama říká, soutěž za to nemůže. Konkrétní být ale nechtěla. "Je pravda, že jsme se rozešli. Víc bych to ale nerada komentovala. Nikdo třetí v tom ale není. Vzhledem k citlivosti situace bych to nerada rozebírala veřejně," řekla Super.cz Linda.

Nyní se chce věnovat hlavně práci, škole a přípravě na Miss World v Číně. "Chci si trošku užívat svobody a vrhnout se na práci a školu. Nikoho nehledám," vysvětluje. Na novou známost ani připravená není. "Budu novým známostem odolávat. Chlapi se samozřejmě ozývají. Nemůžu reagovat na každou nabídku, ani to nejde. Beru to s rezervou. Teď nevím, jestli to je kvůli pomyslné korunce, či jde opravdu o mě," vysvětlila Linda na přehlídce Jaroslavy a Dominiky Sedláčkových.

Do Číny pojede už se zcela novými zuby. Média si ji kvůli křivým zubům s mezerami dobírala. "Jsem objednaná. Už jsem se rozhodla. Není to kvůli nikomu jinému, ani kvůli Miss. Už jsem to chtěla dlouho, teď jsem dostala tu možnost, tak do toho jdu," dodala.

Reklama

Další články

Načítám