Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hana Holišová, kterou si diváci pamatují ze seriálu Velmi křehké vztahy, avšak exceluje především na prknech Městského divadla Brno, je nejen talentovaná, ale také velmi krásná. Dokonalá postava, oříškově hnědé oči, zářivý úsměv. Není proto divu, že si ji jako tvář vybrala brněnská pobočka luxusní kliniky, mezi jejíž klientky patří mnoho českých celebrit, třeba Simona Krainová nebo Alice Bendová.

„Jsem velmi ráda, že je takové místo pro ženy i v Brně a je mi ctí, že jsem se mohla stát tváří této kliniky,“ řekla Holišová na oslavě prvních narozenin zkrášlovacího salonu.

Do zbrusu nové role se Hanka vcítila velmi rychle. „Ihned jsem musela vyzkoušet služby pana doktora, protože mě velmi zajímalo, jestli mému tělu něco nechybí anebo naopak nepřebývá. Výsledky si nechám pro sebe, ale už vím, že bych na sobě měla zapracovat,“ dodala herečka po konzultaci s výživovým poradcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám