Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronica Biasiol a Bára Mlejnková vyrazily na filmový festival v Karlových Varech za prací, ale také zde „odstartovaly“ festivalovou sezónu, která k jejich létu zkrátka patří. Koneckonců se na jednom z hudebních festivalů také seznámily.

„Startovaly jsme teď festivaly, příští týden letíme na další. Pořádnou dovolenou naplánujeme, až tady nebude tak hezky,“ svěřila se Veronica pro Super.cz, kterou Bára doplnila vtipným dodatkem. „A když bude lichý den, že jo. Nesmíme lítat v soboty, čtvrtky a úterky." Narážela tím na to, že v den rozhovoru, tedy pondělí, krizi zrovna neměly, ale jinak do budoucna nevědí dne ani hodiny.

„U nás se to strašně střídá, máme takovou Itálii. No, určitě někam poletíme. Jsme v tomto dost spontánní,“ vysvětlila s úsměvem.

Je to už nějaká doba, co partnerky přiznaly, že si prošly vztahovou krizí. Tu ale dokázaly překonat a svůj vztah dál budují. Což je znát i na sociálních sítích, kde sdílí některé momenty ze svých pravidelných „randíček“.

„Chceme tvořit nové zážitky a pracovat na tom intenzivněji. Myslím si, že dobrý vztah si zaslouží pořádnou péči,“ svěřila se Veronica.

„Společné zážitky jsme se snažily dělat vždy. Je to spíš o tom, že máme málo času po Survivoru. Nicméně se snažíme dělat zážitky nejen kvůli tomu, co se stalo, ale kvůli tomu, že chceme vyplnit ty mezery, kdy na sebe máme ten čas,“ dodala Bára.

Reklama

Další články

Načítám