Hlavní obsah
Článek

Ženatému fotbalistovi v důchodu Ladislavu Vízkovi (57) na stará kolena přibudou rodičovské povinnosti. Má to ale háček. Bývalý reprezentant je ženatý a dítě mu porodí jeho mladičká milenka. „Vypadá to tak. Zatím je to ale naprosto neoficiální,“ připustil pro Super.cz Vízek. Ten se odmítá rozvést, protože by přišel o polovinu majetku.

„To víte, že ta slečna je mladičká. Ale jméno vám neřeknu,“ culí se Vízek. Jeho družka má být již ve čtvrtém měsíci těhotenství. „Zatím je to příliš čerstvé, proto to nikde neříkáme z obavy, aby bylo vše s plodem v pořádku a dítě bylo zdravé,“ tvrdí muž, který si prodlužuje produktivní věk láskou k mladým dívkám již pěknou řádku let. A přesto je stále ženatý. Manželka mu však zatím žádnou pánvičku o hlavu nerozbila.

„U nás je to jinak. Moje paní má taky přítele, žijeme si každý po svém. Máme to takhle už deset let. A k rozvodu asi nedojde,“ tvrdí fotbalový internacionál, který podle jeho přátel nechce od manželky odejít hlavně z toho důvodu, že by přišel o polovinu majetku.

A proč se vlastně muž, jehož dcera Pavlína je manželkou dalšího slavného fotbalisty Vladimíra Šmicra, v pokročilém věku rozhodl rozšířit rodinu? „To jste v tom, ani nevíte jak. Říkal jsem si, že život je hezkej a krásnej a tak jsem se tomu nebránil,“ dodal budoucí tatínek Ladislav Vízek.

Reklama

Další články

Načítám