Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Kyle Richards (54) a její o rok mladší manžel Mauricio Umansky se podle informací zahraničních médií rozcházejí. Pár, který se poznal již v roce 1994 a o necelé dva roky později stvrdil svazek slibem manželským, je údajně už nějakou dobu od sebe. Herečka byla několikrát spatřena s country zpěvačkou Morgan Wade, s níž údajně prožívá románek.

„Už jsou nějakou dobu od sebe, ale stále žijí pod jednou střechou. Zůstávají přáteli a řeší, co bude s jejich rodinou dál,“ sdělil v pondělí zasvěcený zdroj magazínu People ohledně hereččina manželství.

Kyle, která se poprvé před kamerou objevila v pěti letech v seriálu Police Woman, je známá především z pořadu The Real Housewifes of Beverly Hills. Jejím prvním manželem byl Guraish Aldjufrie, s nímž má svou první dceru Farrah (34). S Umanskym má ještě další tři dcery Alexii (27), Sophii (23) a Portii (15).

Podle serveru TMZ Richards romanticky vzplanula k o čtvrtstoletí mladší zpěvačce Morgan Wade, s níž je poslední dobou často vídána. Dokonce si údajně nechaly vytetovat stejná srdíčka.

Reklama

Další články

Načítám