Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkou radost zažívá v posledních dnech herec Vladimír Kratina. V šedesáti se stal poprvé dědečkem, když mu jeho nejstarší dcera Marie (36) porodila vnoučka Jana. Kratina, jenž má sám tři dcery, tak mohl do rodiny konečně uvítat chlapce. Samotný porod byl však pro Marii Kratinovou velice dramatický a jako prvorodička si na sále nejspíš sáhla na své dno.

Kamarád Kratinovy dcery Marie deníku Blesk prozradil: „Majka chtěla, aby jí lékaři píchli epidural. To sice udělali, ale špatně. Pak se rozhodli, že udělají císařský řez, a když ji začali operovat, zjistili, že ji neumrtvili. Řezali ji tedy při plném vědomí. Jako by to nestačilo, malého také pořezali.“

Kratina, který hraje v oblíbených seriálech Cesty domů a Ordinace v růžové zahradě, je ale rád, že nakonec vše dobře dopadlo a jak sám říká, jako správný dědeček nastoupí „do služby“ až tak za dva roky, kdy s malým Honzíkem bude moci dovádět.

Reklama

Další články

Načítám