Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem slovenskou herečku Katarínu Morháčovou jsme na karlovarském festivalu potkali už druhý rok za sebou. Nevynechala žádnou z velkých párty. I když natáčí převážně v zahraničí, našla si čas díky stávce ve filmovém průmyslu.

"Zatím stávkovali scenáristé, herci se měli připojit. Jde o lepší finanční podmínky ve smlouvách, takže se v Americe stávkuje a nic se nenatáčí," upřesnila Katarína s tím, že šlo o smlouvy se streamovacími platformami, jako je například Netflix. Žertovali jsme i o tom, že díky stávce se ve Varech objevilo více slavných herců než jiné roky.

Katarína spolupracovala s různými hollywoodskými hvězdami. "Na dokumentárním filmu jsem pracovala s Bradem Pittem, Georgem Clooneym nebo Beniciem del Toro," vypočítala ta největší herecká esa. Nyní ji ale čeká práce v její domovině. "V srpnu budu točit česko-slovenskou komedii, jmenuje se Všichni za jednoho. Těším se, že konečně poznám i české a slovenské herce, protože v Americe už žiji třináct let a třeba tady ve Varech jsou všichni nadšení z místních celebrit a já vůbec nevím, kdo to je," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám