Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen multižánrová zpěvačka, ale talentovaná je i v jiných směrech. Karlovarský filmový festival si nenechala ujít ani Lenka Graf, která se z Floridy postupně vrací zpět do Česka a návrat zahájila společným duetem s Petrem Kolářem.

Dress code na filmovém festivalu rozhodně nepodcenila, i když se prý hodně rozmýšlela, jak si s sebou zabalí. "Opravdu jsem se rozmýšlela, abych toho s sebou nebrala příliš mnoho, protože se znám. Ale poslední dobou je pro mě důležité hlavně pohodlí, nenosím moc vysoké podpatky a modely volím i tak, aby mi nebyla zima. Už myslím i prakticky," vysvětlovala, proč na prestižní párty bankovního domu vybrala právě šaty Teri Jon, které si přivezla z Floridy. Na opening vynesla na míru šitou róbu od Jakuba Ponera.

Zajímavostí je, že se Lenka nenechala nalíčit v některé z lounge, kterých je ve Varech hned několik, ale je sama sobě vizážistkou. Make-up, zejména oční stíny, měla opravdu výrazný. "Líčení mě vždy zajímalo, mám za sebou i několik kurzů ve Spojených státech. Malovat mě baví. Maluju obrazy, tak maluju i na sebe," smála se Lenka, která si v průběhu festivalu odskočila ještě zazpívat. "Jaroslav Svěcený mě pozval na svoje Klášterecké hudební prameny," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám