Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno společně oslavili první výročí, a jak je vidět, myslí to spolu vážně... Populární youtuber Logan Paul totiž v neděli večer poklekl před svou vyvolenou u italského jezera Como a ta souhlasila. Onou čerstvě zasnoubenou kráskou přitom není nikdo jiný než dánská modelka Nina Agdal. Informaci přinesl server Daily Mail.

Očití svědci serveru popsali, že Logan tak učinil na terasách luxusního hotelu Passalacqua, kde dvojice tráví romantickou dovolenou, a Nina zářící štěstím souhlasila. Žádost se sice neobešla bez drobných potíží, jelikož Nině prý neseděla velikost prstenu, ale tím si páreček rozhodně nenechal zkazit radost.

Paul údajně okamžitě poté, co Nina souhlasila, volal svému mladšímu bratrovi Jakeovi (26) a do telefonu zakřičel: „Brácho, máš sestru!“ Celou romantickou událost prý dokonce zaznamenal fotograf, který byl převlečen za číšníka.

Nina proslula jako modelka Victoria’s Secret a jako jedna z krásek z obálky plavkového vydání Sports Illustrated, kde se objevila v roce 2014 po boku Lily Aldridge a Chrissy Teigen. Zřejmě největší pozornosti se jí ovšem dostávalo, když tvořila pár s hercem Leonardem DiCapriem. Strávili spolu zhruba rok, než se v roce 2017 rozešli. Ještě předtím měla Nina vztah s členem skupiny The Wanted Maxem Georgem a nakrátko to zkusila také s Adamem Levinem. Ovšem až od Logana Paula se dočkala i zásnubního prstenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám