Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji přehlídku sice v rámci karlovarského filmového festivalu neměla, ale na sobě a svých kamarádkách alespoň předvedla ochutnávku z nové tvorby. Návrhářka Vanda Janda byla rozhodně nepřehlédnutelná. V outfitu s obří růžovou tylovou sukní vypadala na červeném koberci jako bonbon.

"Užívám si to, většinu času jsem zavřená ve svém ateliéru a na akce nechodím moc často," vysvětlovala Vanda, která vynesla jeden z modelů, které představí na autorské přehlídce 2. září v rámci pražského týdne módy. "Trvalo šest měsíců, než byly šaty hotové. Všechno je to ruční práce," upřesnila s tím, že každý kvítek na topu, který odhaloval její bříško, sama vyšívala.

Protože dress code párty byl na téma láska, chtěli jsme vědět, jak je na tom teď se vztahy sama návrhářka, kterou do společnosti před lety uvedl režisér Slávek Horák. Ostatně růžové šaty měla i tehdy na Českých lvech.

"Mám kolem sebe spoustu lidí, které mám ráda. Ale žádný konkrétní jedinec, se kterým bych tvořila dlouhodobější pár nebo s ním sdílela jednu domácnost, není," svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám