Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska ze seriálu Euforie Sydney Sweeney (26) si dává oraz od pracovních povinností a hollywoodského shonu. S partičkou přátel odjela na ostrov, který nikdy nespí. Na španělské Ibize si pronajali jachtu a v sobotu podnikli plavbu okolo pobřeží. Sexy blondýnku byste možná bez make-upu a s mokrými vlasy hned nepoznali, ale senzační křivky ji prozradí. Podle její babičky a dědečka má dokonce nejlepší prsa v Hollywoodu.

Právě tak totiž hereččini prarodiče reagovali na odhalené scény své vnučky po premiérovém promítání druhé řady zmiňovaného seriálu. Sydney, která paradoxně během dospívání své tělo prý nesnášela, nedávno spojila své jméno se značkou plavek své kamarádky a influencerky Francescy Aiello, ale na Ibizu zvolila méně výrazný model. Vystačila si s úspornými černými bikinami, které držely pohromadě pouze pomocí několika zlatých kroužků. Minimalistický vzhled doplnila o pár zlatých řetízků.

Kromě několika blízkých přátel na jachtě podle informací Daily Mailu nechyběl ani její snoubenec Johanthan Davino, který ovšem na fotkách vidět není. Ten půvabné herečce navlékl zásnubní prsten loni, a to poslední únorový den. Zásnuby potvrdili magazínu People v březnu, chodí spolu ovšem už od roku 2018. Davino je obchodníkem z Chicaga, který je o třináct let starší než Sweeney. Že mu herečka uteče s některým ze slavných kolegů, se zřejmě Jonathan bát nemusí, Sydney totiž prý s herci ani s muzikanty nerandí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám