Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi hosty prestižní párty velké banky v rámci karlovarského filmového festivalu se objevila i bývalá misska Daniela Zálešáková. Tu více než účast v Miss Czech Republic proslavil vztah s milionářem Josefem Smolíkem. Ten je o 32 let starší a jeden čas žili ve třech ještě s její exotickou přítelkyní Terezou.

Smolíka sice na čas opustila kvůli jinému muži, po rozchodu ji ale vzal opět na milost. Nějaký čas už mluvili i o svatbě, ta je sice stále v plánu, ale nespěchají na ni. "Je jedno, jestli to bude za rok nebo za dva. Teď se hlavně snažíme o miminko. Byla bych ráda, kdyby to vyšlo ještě letos, Ale jsou tam nějaké zdravotní komplikace, takže budeme potřebovat trošku pomoc od lékařů," svěřila.

A jak se páru žije? "Byli jsme teď dva měsíce v Norsku, takže návrat byl trochu hektický. Stejně jako přípravy na Karlovy Vary. Šaty mi narychlo ušila návrhářka Haynaliy," dodala Daniela, která oblékla jedny z nejodvážnějších šatů večera.

Reklama

Další články

Načítám