Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyři roky modelka Martina Poulíčková pro média nepromluvila. Dlouho tajila svůj vztah s muzikantem Richardem Krajčem (46), za něhož se provdala a má s ním tříletého syna a rok a půl starou holčičku. "Hlavně nezapomeňte napsat, že jsem Krajčová. Richard si na to potrpí," řekla Super.cz, když svolila k prvnímu rozhovoru. Neměl být moc o soukromí, protože to její muž nemá rád. No, úplně se to nepovedlo.

Martina už s modelingem, jemuž se roky věnovala, sekla, stejně tak jako s prací asistentky kouzelníka Pavla Kožíška. "S tím jsem skončila, když jsem poprvé otěhotněla. Zdálo se mi to nebezpečné," vysvětlila. Věnuje se teď hlavně manželovi, dětem a domácnosti.

"Zvládám vše sama. Nemám paní na úklid ani chůvu. Když je potřeba, vypomohou babičky, což je ale časově náročné. Bydlí hodně daleko, takže, aby se to vyplatilo, přijedou třeba na týden," upřesnila.

Čtyřčlenná rodinka bydlí v Praze, usedlost, kterou Richard Krajčo pořídil v Krkonoších, využívají na víkendy nebo prázdniny. Martina manželovi pomáhá s organizačními věcmi kolem jeho kapely Kryštof. "Jsem spíš taková sekretářka, ale vše se dá zvládnout z domova. Začínám, když děti kolem osmé usnou a teď mi asi ještě nějaká práce přibude, protože Richard hledá nové talentované kapely," vyprávěla Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám