Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) má pekelný šrám na levé holeni. A to, jak si zranění přivodila, je taktéž ďábelské. Éterická blondýnka je totiž žena činu a chce si doma i na zahradě udělat všechno sama. "Sekala jsem na traktoru na zahradě na chalupě trávu, potřebovala jsem sundat desku z motoru a spadla mi na nohu," vysvětlovala Super.cz.

"Vypadá to hůř, než jaká byla bolest. Ale horší je, že na stejném místě jsem už jedno zranění měla, před lety z Thajska na pláži. Starala jsem se, aby mi nezůstala jizva ani při opalování a okolí jizvy jsem si mazala ochranným faktorem padesát, aby to nebylo vidět," vyprávěla.

Zní to jako prkotina, ale pro zpěvačku je výrobním prostředkem nejen hlas, ale i krásné nohy na vysokých podpatcích. "Už to vypadalo docela dobře, ale byla jsem dnes plavat a přes všechna opatření včetně tekuté náplasti se mi odloupnul strup. Hezké na pohled to není, ale proč bych se na druhou stranu pařila v dlouhých kalhotách," krčila rameny Leona, která přišla na narozeninovou párty svého dvorního kadeřníka Oscara v krátkých šortkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám