Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebními hosty nejprestižnější karlovarské párty bývají vždy italské hvězdy, jejichž hity jsou legendární a všeobecně známé. Letos se jimi stali Ricchi e Poveri, tedy dva zbývající členové tohoto seskupení. Šestasedmdesátiletý Angelo Sotgiu a o rok mladší Angela Brambati.

Na to, že dohromady už jim je 151 let, jsou neuvěřitelně svěží a plní energie, jak dokázali i na dvouhodinovém vystoupení v rámci večírku na Mlýnské kolonádě. "Nabíjí nás publikum. To je ten pravý elixír mládí," svěřili Super.cz ještě před koncertem, kde vystřihli svoje nejslavnější písně. A to jsou vlastně všechny.

Oba stále pravidelně koncertují, do Karlových Varů přiletěli rovnou z Estonska. Sice se na chvíli zastaví doma v Itálii, ale čekají je koncerty v Kazachstánu, mongolském Ulanbátaru a poté pro německou televizi.

Angela potkala Angela už ve svých patnácti letech a přiznala, že jako kolegové si sedli mnohem lépe, než když to spolu zkoušeli jako partneři. "Byli jsme dokonce zasnoubení. Naštěstí ke svatbě nikdy nedošlo," prozradila mj. v našem rozhovoru.

Související témata:
Ricchi e Poveri

Reklama

Další články

Načítám