Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák Petr Janda (81) k nedávnému životnímu jubileu a nadcházející koncertní šňůře k padesáti letům skupiny Olympic dostal opravdu obrovský dárek. Jeho v neděli narozené čtvrté dítě Rozárka se má čile k světu a hlavně je nádherná. A jinak tvrdý rocker Janda přiznal, že brečel dojetím jak želva. „Ale jenom tak dvě kapky,“ opravil se pak narychlo s úsměvem.

„Když člověk stárne, vnímá to jako čím dál větší zázrak. Jsem dojatější, mám větší emoce. Strašně miluju svoji ženu, že mi dala dalšího potomka,“ netajila se legenda české hudby dojetím. A hned v pondělí s kapelou také přírůstek do velké rodiny Jandových pořádně oslavil.

„Máme heslo tuli tuli podle jednoho alkoholického nápoje. To pak znamená že se jde pařit. Ale nakonec to nebylo ani tak divoký. Ve dvě hodiny už jsem nepil a pořádně jsem se vyspinkal. S věkem se to pití mírní,“ dodal Janda před včerejším posledním koncertem ze série Best Of v Malostranské besedě, kde také oznámil spolupráci s nadací Dobrý anděl, jež pomáhá rodinám, v nichž se objevilo nádorové onemocnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám