Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Britney Spears (42) zná svou cenu. Oznámila to producentům, kteří ji chtěli jako porotkyni v pořadu X Factor po boku Simona Cowella. Zažádala si tak o patnáct miliónů dolarů (asi 305 miliónů korun), což je o tři milióny dolarů více, než dostala Jennifer Lopez (54) za práci porotkyně v konkurenční soutěži American Idol.

„Britney řekla, že méně než třináct miliónů dolarů nevezme, ačkoli se spekuluje, že původně chtěla dokonce dvacet miliónů dolarů,“ píše magazín TMZ.

Zveřejnění honoráře pro Spears se nelíbí producentům konkurenční soutěže American Idol, kteří jsou teď nervózní kvůli tomu, jakou sumu přinese Jennifer Lopez, pokud ji požádají, aby opět usedla v porotě této pěvecké soutěže.

Spears přitom Simon Cowell do X Factoru přizval jako kontroverzní postavu, která vyvolá rozruch a přitáhne k obrazovkám více diváků. A také první castingy nasvědčují tomu, že skandalistka nezůstane sedět na židli s milým úsměvem. Při castingu v texaském Austinu odešla uprostřed výkonu čtyř soutěžících a jasně jim dala najevo, co si o jejich talentu myslí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám