Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to čtrnáct let, co se Tereza Černochová (40) rozhodla upoutat na své turné nahá. Tehdy se nechala vyfotit jako anatomický model krávy, jež se dá rozporcovat na kližku, kýtu, ořech či plec. Letos se rozhodla nahotou dráždit znovu.

Ve svém novém singlu Pánev z chystaného alba se zpěvačka položila na stůl. Své obnažené tělo nechala obložit kousky sushi a ňadra skryla jen za květy. K písni, kterou napsala společně s Romanem Holým, přizvala Barboru Polákovou. Hostující zpěvačka přispěla také jako spoluautorka textu.

„Doufám, že touto písní pobavím všechny ženy, které pro své milované muže stojí u plotny za jakýchkoli okolností a připravují různé laskominy, aby své drahé polovičky zaujaly,“ řekla ke své provokativní novince Tereza Černochová.

Singl doprovází videoklip, v němž pod vedením režiséra Zbyňka Raušera exceluje herec Marek Daniel. Natáčel se v restauraci Ambiente Brasileiro, kterou zpěvačka „miluje“. „Píseň i video jsou tak trochu šílené, poťouchlé, trhlé. Doufám, že posluchače a diváky uvolní a udělají dobrou náladu v této nelehké době,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám