Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radost z narození sedmého potomka, který se herci Robertu De Nirovi (80) a jeho partnerce Tiffany Chen narodil teprve před pár týdny, vystřídal zármutek nad tragickou ztrátou. V pouhých devatenácti letech zemřel jeho vnuk Leandro, syn hercovy adoptivní dcery Dreny De Niro (51). Ta o smutné události informovala na Instagramu.

V srdcervoucím příspěvku, který uveřejnila v pondělí, neuvedla příčinu úmrtí, ale k fotografii syna napsala: „Můj krásný sladký andílku. Milovala jsem tě tak moc, že to slovy nejde vyjádřit, už od chvíle, kdy jsem tě ucítila ve svém břiše. Byl jsi radostí mého srdce a vším, co bylo vždy čisté a opravdové v mém životě. Přála bych si být teď s tebou.“

Ve vyznání synovi rovněž zaznělo: „Nevím, jak bez tebe žít, ale pokusím se šířit lásku a světlo, které jsi mi věnoval, když jsem se stala tvou mámou. Byl jsi hluboce milován a přála bych si, aby tě tato láska mohla zachránit. Je mi to moc líto, dítě moje. Odpočívej v pokoji a věčném ráji, můj drahý chlapečku.“

Drenu adoptoval Robert De Niro poté, co se oženil s herečkou a zpěvačkou Diahnne Abbott (78) v roce 1976. Jako šestiletá dívka rovněž přijala hercovo jméno. Leandro De Niro Rodriguez byl jejím jediným dítětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám