Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) si umí užívat život plnými doušky. Za velké pracovní nasazení a mediální humbuk ohledně jejího církevního rozvodu s Ondřejem Brzobohatým, si kráska nyní dopřává dny volna. Nejdříve si vyjela do svého rodného kraje a nyní se sluní v Řecku.

Než naskočím zase do práce, tak jsem na pár dní frnkla. Čeká mě focení kampaně mojí fashion kolekce v Německu a další produkce pro další klienty v Česku, tak musím dát trochu bacha, abych nevypadala jako negative - už jsem úplně černá. Bylo to vlastně last minute rozhodnutí a ty bývají nejlepší,“ svěřila Táňa se smíchem Super.cz.

"Regeneruju duši i tělo a cestuju po celém tomhle kouzelném ostrově. Obrovsky doporučuju. Lefkada je vážně překrásný ostrov, mnoho jsem o něm slyšela a jsem opravdu nadšená," dodává.

A jak modelka pracuje na své postavě? „Dala jsem se víc na kolo, a také plavu, tím si čistím hlavu,“ doplnila během rozhovoru Taťána Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám