Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Brazílii se každoročně koná soutěžní klání o nejkrásnější zadek v zemi nazvané Miss BumBum. Finalistky letošního ročníku se sešly v Sao Paulu, konkrétně pak na jednom z tamních hlavních bulvárů Avenida Paulista, aby zapózovaly fotografům.

V bikinách se producírovaly v ulicích a dokonce za dohledu policie ‚zatarasily‘ i silnici, když zabraly celou její šířku. Řidiči si ovšem v takové koloně zřejmě počkali rádi...

První vítězkou se stala v roce 2011 Rosana Ferreira a zřejmě nejslavnější držitelkou titulu zůstává Suzy Cortez, která triumfovala v roce 2015. Suzy je proslulá svou zálibou ve fotbalu a zejména pak ve slavných fotbalistech. V minulosti ovšem o titul nejhezčího pozadí bojovala například i modelka Claudia Alende, která je známá pro změnu jako dvojnice Megan Fox.

V soutěži, jejíž finále se bude konat v listopadu, jsou zastoupeny jednou z krásek všechny brazilské státy. O výhru tak usiluje sedmadvacet dam. V roce 2018 se rovněž řešila účast dvou trans soutěžících Pauly Oliveiry a Giovanny Spinelly, proti nimž se některé z ostatních kandidátek vzbouřily s odůvodněním, že v klání by měly soutěžit pouze ženy, které se narodily jako ženy.

Reklama

Další články

Načítám