Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá televizní partnerka Marka Ebena (66) z pořadu O poklad Anežky České, moderátorka Klára Doležalová, má záviděníhodný život. Půvabná brunetka se má díky manželu Miodragovi jako v bavlnce a stejné péče se dostává i jejich dvěma dcerám Natálce a Mie. Desetiletá Natálka chodí do prestižní školy PORG, kde se školné šplhá před čtyři desítky tisíc korun. Malá Mia je zatím ve školce.

Všechny tři holky už se těší na konec školního roku. To totiž celá rodina přesídlí do Chorvatska, kde stráví celé léto. "Máme dům u moře a byla bych tam nejraději pořád. Ale kvůli Natálce, která by neměla zanedbávat školu, můžeme odjet až za měsíc," řekla Super.cz Klára, která bude mít v létě pauzu i v pořadu Rady ptáka Loskutáka, pro který točí reportáže.

Klára s manželem si dům v Chorvatsku postavili na ostrově Šolta. Moderátorka si dokonce udělala i kapitánské zkoušky, aby mohla na lodi brázdit průzračné vody Jadranu. V Chorvatsku se cítí jako doma, jezdila tam s rodiči od dětství a plynně hovoří srbochorvatsky. Její muž je Srb, takže jsou mu země bývalé Jugoslávie také blízké.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám