Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) si své soukromí přísně střeží a o mužích už dlouho zásadně nemluví. Do Karlových Varů ale dorazila rozzářená a ruku v ruce s partnerem. Procházejí se romanticky po kolonádě a je vidět, že je Mahulena šťastná.

A to díky muži, s nímž už v minulosti chodila. Herečka se vrátila ke svému ex, podnikateli Petrovi, kterému se díky holé hlavě a namakané figuře přezdívá Mr. Proper. Po boku herečky se objevoval už v roce 2020.

"Mám-li být upřímná, život se mnou není jednoduchý. Je jenom pro silné povahy. Protože je plný zodpovědnosti, povinností a precizního plánování. Jinak to s Marinou ani nejde. Vím rok dopředu, co kde bude, a pro muže je strašně těžké tohle skousnout. A speciálně pro mého bývalého partnera," vysvětlila tehdy rozchod Mahulena.

Jak se ale zdá, vzájemná přitažlivost stále funguje. Mahulena k soukromí nadále nechtěla nic říkat, ale její výraz a zamilované pohledy slova ani nepotřebují. "Mám hezký doprovod," řekla Super.cz s úsměvem Mahulena a dál vztah nekomentovala. Podle informací Super.cz jsou spolu znovu již několik měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám