Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na mezinárodní filmový festival v Karlových Varech celebrity nejezdí jen za premiérami, ale také za módními přehlídkami nebo večírky, kterých je v tomto městě aktuálně víc než požehnaně.

Jednu z velkých party si nenechala ujít řada známých osobností, které pařily za doprovodu nejznámějších písní Michala Davida (63), ale také Leoše Mareše (48), který to na pódiu kolem půlnoci také pořádně rozjel.

Mezi známými hosty se dobře bavil David Limberský, který dorazil se svou manželkou Lenkou. Manželé společně tancovali, zpívali a večírek si skutečně užili se vším všudy jako zamilovaní puberťáci. Do Karlových Varů přijela také influencerka Andula, která měla po boku svých přátel o zábavu postaráno.

BigBoard party pod hvězdami navštívila také zpěvačka Kate Matl, která vzala do Varů i svého fešného partnera, podnikatele Michala. Na hotelu neseděla ani modelka Karolína Kokešová, tenisová hvězda Andrea Sestiny Hlaváčková nebo herečka Nikol Kouklová.

Reklama

Další články

Načítám