Hlavní obsah
Článek

Roman Skamene (69) má po svém boku hotové ztělesnění anděla. Málokterá žena by stejně jako paní Renata snesla tolik opileckých úletů svého muže. „Někdy je to těžké, ale cítím, že s ním budu do konce života,“ přiznala Super.cz sympatická manželka druhého nejmenšího herce u nás.

Renata Skamene si svého muže váží, byť kvůli jeho pití už protrpěla mnohé. Například ostudu, když se šíleně zřídil na tenisovém turnaji v Turecku, a všude se psalo o tom, že se pak pomočil do postele. „To bylo hrozné. Kdybych tam byla s ním, zvládnu ho. Ale tehdy jsme neměli moc peněz a za mě by se muselo připlácet,“ vzpomíná manželka představitele majora Borovičky v Tankovém praporu.

Svého muže miluje a vůbec se nebojí toho, že by ji podváděl. „Má to svoje pivo. A vždyť se na něj podívejte. Myslíte, že by o něj při jeho problémech měly ženy zájem?“. Svého muže se ale na křtu knihy Evy Panus Celebrity pod lupou aneb Když bulvár honí mlsná držela jako klíště, a občas se láskyplně objali či políbili.

A jaký má problematický herec vztah se svými dětmi? „Pěkný. Děti, syn a dcera mu jeho eskapády odpouštějí. Ale díky tomu, co občas provádí, u nich nemá naprosto žádnou autoritu,“ dodala manželka Romana Skamene, který během večírku neskutečně zářil, protože se mu prý podařilo vyjednat výbornou práci a tak už nebude chudý jako kostelní myš.

Reklama

Další články

Načítám