Hlavní obsah
Článek

Trojka vtipálků z Partičky Richard Genzer (57), Michal Suchánek (58) a Ondřej Sokol (52) asi nikdy nepřestane mít chuť rozesmávat davy lidí. Nestačilo jim, že sami tančili skoro nazí v centru Prahy, nyní pořádají soutěž pro jim podobné. Talentovaní jedinci ale nemají jedinou šanci. Jde o jakousi Hvězdnou pěchotu, protože vyhraje ten nejvíc ulítlý a nejméně talentovaný člověk. Podívejte se na video s finalisty posledního počinu vtipálků z Partičky, v kterém kvůli možné tučné výhře tančí i polonahý mladík na Václaváku či kluk na nádraží ve cvičebním úboru.

Genzer a spol. spojili síly a nutí každého, kdo má touhu exhibovat a přitom je geniální ve svém antitalentu, aby natočil vlastní video a poslal ho do soutěže FUNmánie, jež probíhá na Stream.cz. Bojuje se ve třech kategoriích – tanec, hudba a zpěv.

Do bláznivé netalentované show se přihlásila už spousta zajímavých „šílenců“. Většinou jde o tanečníky, kteří by svými neskutečnými kreacemi inspirovali možná i Michaela Jacksona. Chybět nemohou ani týpci se zpěvem, který by pokořil i vánoční album Ivety Bartošové.

Nejlepší kousky soutěžících FUNmánie, která má provokativní podtitul „Umíte si dělat kozy?“, uvidí diváci na galavečeru v Tipsport aréně čtrnáctého června. Finále bude moderovat zpěvačka Klára Vytisková z Toxique, samozřejmě se ale drtivě zapojí i kluci z Partičky, pro něž to bude vystoupení před nejpočetnějším publikem v historii. Finalistů bude devět, vždy tři z každé kategorie. Vítězové pak budou dva.

„Jednoho vyberou diváci hlasováním, druhého vybereme my sami a ten pojede prohrát balík do Las Vegas,“ láká další „sebevrahy“ k zapojení se do soutěže Genzer.

Reklama

Další články

Načítám