Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Iveta Lutovská (40), loni provdaná Vítová, už začíná být připravena na mateřství. Super.cz prozradila, že vlastně může otěhotnět kdykoli. "Necháváme tomu volný průběh, je to na přírodě," svěřila Iveta. "Ale nespěcháme, chceme si ještě užít léto," dodala.

Žádné velké pracovní zakázky jí v otěhotnění nebrání. "Dělám běžnou modelkovskou práci, fotím, předvádím. Ale velké kampaně nemám, bohužel," upřesnila Iveta na představení dalšího ročníku fotografické soutěže.

Iveta je sama vášnivá fotografka. A dokonce snímky zpracovává do alb, takzvaných fotoknih. "Mám fotoknihu ze svatby, teď jsem dodělala další z naší dovolené. Dělám to hlavně kvůli babičkám, tetičkám a dalším starším příbuzným, kterým nemůžu poslat fotky mailem. A baví mě, i když si sedneme s kamarádkou v kavárně, že vytáhnu album a můžeme si listovat skutečnými stránkami místo v notebooku," míní Iveta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám