Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je již tradicí, že laureáti cen z Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se v následujících letech objeví v nové festivalové znělce. Hlavním hrdinou té letošní je Johnny Depp (60).

Ten byl hlavní hvězdou festivalu před dvěma roky, žádnou cenu si ale z Karlových Varů neodvezl. A právě to se stalo tématem nové znělky, herec si v ní střílí sám ze sebe.

Herec je od novinářky během interview v hotelovém lobby dotazován na to, jak je možné, že si z Varů neodvezl žádnou cenu, když prakticky každý, kdo přijede, cenu dostane. Na to konto se herec zamyslí a z pouzdra na kytaru karlovarskou sošku vytáhne. Je na ní zřetelně předělané jméno laureáta. V titulku pak stojí: Johnny Depp, nikdy nezískal žádnou cenu z KVIFF.

Znělka se natáčela v hotelu Gellért v Budapešti v době, kdy Depp pracoval v Evropě. Jejím autorem je Ivan Zachariáš.

„Johnny Depp přijel tradičně se zpožděním, namísto ve dvě v pět odpoledne, a hned na začátku mi řekl, že bude raději improvizovat. Nejdřív jsem z toho byl trochu rozmrzelý, pak se to ale ukázalo jako skvělé řešení, Johnny tak do znělky ještě více vtiskl svou osobitost, byla s ním velká zábava,“ uvedl Zachariáš.

K letošním zahraničním hvězdným hostům festivalu patří Russell Crowe, Alicia Vikander nebo Ewan McGregor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám