Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmový festival v Karlových Varech už je v plném proudu. Slavnostní zahájení si nenechala ujít řada známých osobností, které se prošly po červeném koberci.

I letos to byla velmi pestrá přehlídka zajímavých modelů, hlubokých výstřihů a napěchovaných dekoltů, kterých se dámy rozhodně nebály.

Šaty s nejhlubším dekoltem vynesla topmodelka Daniela Peštová (53), která oblékla úchvatné pudrově růžové šaty. Výrazný dekolt zvolila také herečka Jitka Schneiderová (51) nebo manželka Libora Boučka Gabriela Boučková, která byla ve stříbrné róbě nepřehlédnutelná.

Zajímavý model s výstřihem zvolila Jana Plodková (42), která odhalila také bříško. Slavnostní zahájení ovládly nejen výstřihy v oblasti dekoltu, ale také zad, které odhalila herečka Sara Sandeva (26) nebo Ester Geislerová (40), jež oblékla výrazné limetkové šaty.

A ani letošní hollywoodské hvězdy na červeném koberci rozhodně nezapadly a vynesly šaty s výraznějším dekoltem. Herečka Patricia Clarkson oblékla úchvatnou zlatavou róbu, Alicia Vikander zvolila o něco střídmější model s prvky stříbrné. V galerii se podívejte, jak to dámám slušelo.

Reklama

Další články

Načítám