Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá série seriálu A jak to bylo dál, který je volným pokračováním Sexu ve městě, přinese další příběhy Carrie Bradshaw, Charlotty York Goldenblatt a Mirandy Hobbes. A právě s poslední zmiňovanou postavou, kterou ztvárňuje Cynthia Nixon (57), se scénáristé zrovna nemazlili a přichystali jí scény, které se před početným zástupem členů štábu jistě nehrály snadno...

V jedné ze scén se herečka koupe nahá ve vířivce, v další ji čekala sexuální scéna. S podobnými záběry před kamerou má ovšem Cynthia zkušenosti a stejně jako její bývalá kolegyně Kim Cattrall, jež nezapomenutelně ztvárnila náruživou Samanthu Nixon, musela odhodit svršky. Kim ovšem v souvislosti se svou rolí asi ani neměla na výběr. Její slabostí byli muži a sex, a tak se tu a tam odhaleným ňadrům nedalo vyhnout.

Jak jsme vás nedávno informovali, Kim se dokonce do druhé řady zmiňovaného seriálu z dílny HBO Max krátce vrátí. Ovšem kvůli sporům s hlavní hvězdou Sarah Jessicou Parker, který údajně odstartoval kvůli nerovným podmínkám honorářů hlavních postav ještě v době Sexu ve městě, půjde pouze o jeden telefonát, který navíc Cattrall natočila v ‚utajení‘.

Štáb údajně až do posledních chvil netušil, že se na place onen natáčecí den objeví i Cattrall a z její přítomnosti byli zaskočení, ale zároveň prý naprosto nadšení. Zda se podaří Cattrall k návratu k trojici nerozlučných kamarádek z New Yorku přimět, je zatím ve hvězdách...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám