Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahraniční herci už vybalují kufry a těší se na slavnostní zahájení karlovarského filmového festivalu. Naprosto okouzlující je krásná dcera Ewana McGregora. Herečka a producentka Clara McGregor si s otcem zahrála v road movie Druhá šance, který bude v rámci festivalu uveden.

Sympatická brunetka se širokým úsměvem a kratičkým mikádem hned po vysednutí z oficiálního vozu rozdávala podpisy lovcům autogramů a přijala i kytici, kterou při příjezdu dostala. Zatím byla oblečená do šedé mikiny, tak se už těšíme, jakou róbu obléknu večer.

Již poněkolikáté navštívila festival herečka Patricia Clarkson, která byla v roce 2004 nominovaná na Oscara za film Večeře s April. Bezesporu jedním z největších fešáků z řad zahraničních hvězd je irský herec Barry Ward, který byl také v obležení filmových fanoušků. A když už jsme u zahraničních hvězd, zmíníme i Pavola Haberu, i když už je v Česku domestikován.

Reklama

Další články

Načítám