Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Karlových Varů se už od středy sjíždějí české i zahraniční hvězdy, které jako každý rok přilákal mezinárodní filmový festival. Ten startuje v pátek a potrvá do příští soboty.

Jako první do Karlových Varů dorazil herec a hudebník Russell Crowe. Přiletěl i s rodinou už ve středu, aby se mohl pohodlně „zabydlet“ a měl dost času na přípravy.

Dorazil totiž nejen jako herec a letošní laureát Křišťálového glóbu za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, ale i jako muzikant. Se svou kapelou Indoor Garden Party odehraje v pátek večer před hotelem Thermal koncert.

V pátek pak dorazila dcera Ewana McGregora, který je další zahraniční hvězdou, a také herečka Alicia Vikander, o níž se díky filmu Tomb Rider z roku 2018, v němž ztvárnila Laru Croft, mluví jako o nástupkyni Angeliny Jolie.

Z českých celebrit už jsou na místě herečky Jiřina Bohdalová, Aňa Geislerová, Jana Plodková, nechybí ani herec Miroslav Donutil, hudebník Pavol Habera nebo modelka Daniela Peštová.

Reklama

Další články

Načítám