Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Angelinu Jolie (48) jsou děti vším a přestože jich má šest, často jim věnuje čas individuálně. Zatímco se Zaharou chodí nejčastěji nakupovat, s Shiloh absolvuje většinou nějaký koncert. S chlapci pak obvykle zajde na večeři. Čtvrteční den tak například patřil jejímu devatenáctiletému synovi Paxovi...

Herečka a Pax si užívali společně strávený čas v New Yorku, když je fotografové zachytili před hotelem, jak odjíždějí přistaveným vozidlem. Hollywoodská hvězda a vyslankyně OSN vypadala v bílých propínacích šatech, světle hnědém trenčkotu a lakovaných lodičkách na jehlách od Christiana Louboutina perfektně.

Později se připojili i k ostatním dětem, které má trojnásobná držitelka Zlatého glóbu se svým exmanželem Bradem Pittem. Se Zaharou (18), Shiloh (17) a Vivienne (14) zamířili na letiště. Chyběli akorát chlapci Maddox (21) a Knox (14).

Je téměř k nevíře, že Angelina před pár týdny oslavila osmačtyřicetiny. Své typické havraní vlasy poslední dobou zesvětluje. Blond odstín v délkách vlasů ji sice zjemnil, ale odbarvování už si přeci jen trošku vybralo svou daň na kvalitě její kštice. I tak je ale Angie ztělesněním elegance za všech okolností, a to i před letem, kdy většina smrtelníků dává přednost hlavně pohodlí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám